Roadlease: grenzeloos leasen

Autonieuws

Citroen C4 Cactus

Citroen C4 Cactus

De Citroen C4 Berline, bij ons hatchback genoemd, is vervangen door de C4 Cactus. . Deze laatste krijgt tegelijkertijd een nieuw ontwerp, dat in grote lijnen herkenbaar is gebleven. Er wordt Citroen-getrouw veel aandacht besteed aan comfort. Hij heeft de beschikbaarheid van PHC-vering, waarbij de letters staan voor Progressive Hydraulic Cushions, en Advanced Comfort Seats.


Peugeot Instinct Concept

Peugeot Instinct Concept

Peugeot staat op de autoshow van Brussel met de Instinct Concept. Daarmee toont het merk aan waar het toe in staat is bij de ontwikkeling van elektrische modellen. Moederbedrijf PSA, waar ook de merken Citroen, DS en Opel onder vallen, kondigt aan voor halverwege het komende decennium een veertigtal hybride en elektrische modellen te presenteren.


BMW 1-serie

BMW 1-serie

Premiummerken zijn al vanaf rond de eeuwwisseling met een opmerkelijk opmars bezig. Met modellen in steeds meer segmenten wordt concurrentie geleverd aan zogenaamde generalisten als Ford en Peugeot. Dat blijkt onder meer in Belgie, waar BMW de afgelopen twee jaar de derde plek in de verkooplijsten behaalt.


Citroen primeur op autoshow Brussel

Citroen primeur op autoshow Brussel

Het Salon van Brussel lijkt op weg de belangrijkste autoshow van de EU te worden. Frankfurt en Parijs waren dat van oudsher, maar daar lieten de laatste aflevering een tiental belangrijke automerken verstek gaan. In Brussel staan momenteel bijna alle leverbare merken en er is ook een aantal primeurs. De beurs is nog tot zondag geopend.

Vraag leaseofferte aan Klantenservice R.O.B.

Cartel Autowebsites